• 1. Mogu li rezervisati domen?
  Nije moguća rezervacija domena, domeni se kupuju na minimalno godinu dana, i prvenstvo ima onaj ko je brži u kupovini. Što znači da ne treba previše oklevati ukoliko je u pitanju dobar domen.
 • 2. Imam domen, da li mi treba hosting?
  Ukoliko ste registrovali domen samo da bi ste ga "sačuvali" dok ne odlučite da radite na njemu onda Vam hosting ne treba. Ukoliko želite da koristite mailove na tom domenu, ili želite da postavite web sajt na taj domen onda Vam je hosting neophodan.
 • 3. Mogu li da budem prvi na google-u nakon izrade web sajta?
  Prva pozicija na Google-u je "sveti gral" i niko ne može garantovati tu poziciju, naročito ako su u pitanju frekventne reči. Ukoliko nisu, a web sajt ima kvalitetan sadržaj onda je prilično izvesto da se uz malo rada može doći do dobre pozicije.
 • 4. Koliko vremena treba da budemo prvi na Google-u?
  Ukoliko niste planirali da zakupite poziciju preko Google Adwords-a, ne postoji način da iko garantuje koliko vremenskog roka je potrebno da dođete do najbolje pozicije. Svaka garancija za poziciju na Google-u često vodi ka tome da klijent bude prevaren, ne nasedajte na obećanja bez pokrića.
 • 1. Da li da pravim web sajt ili Facebook stranu?
  Ne treba biti isključiv, treba iskoristiti oba potencijala. Web sajt je Vaš, a Facebook strana već sutra ne mora biti. Koristite Facebook da dovedete kupce na Vaš sajt, a nakon toga se potrudite da ih zadržite.
 • 2. Da li 381 obezbeđuje održavanje sajta?
  Naravno, bilo da smo vam izradili sajt na bazi CMS sistema ili u čistom HTML5 kodu, možemo za vas obavljati i održavanje sajta. Cena održavanja sajta zavisi od potreba a plaćanje može biti na dnevnom, nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou ili po obavljenom poslu na vašem web sajtu.
 • 3. Da li će moj sajt biti optimizovan za Google ?
  U toku samog procesa izrade sajta radimo na tome da vaš sajt bude vrlo prilagodljiv pretraživačima. Prevashodno nam je cilj da sve sajtove uradimo pedantno i rukovodimo se smernicama koje Google predlaže kako bi se osvojila prva strana na Google. Prva strana na Guglu je postala uobičajena fraza kod nas i zato imamo na hiljade i hiljade SEO stručnjaka ali tek mali broj ume i zna da uradi optimizaciju kako treba. Naš tim programera svakodnevno radi na ostvarivanju potpune saradnje klijentskih sajtova i pretraživača.
 • 4. Kako da otvorim svoju online prodavnicu e-shop?
  U poslednje vreme sve više ljudi otvara online prodavnice kako bi plasirali svoje proizvode i usluge putem interneta. Internet tržište je gladno za dobrim i pravim informacijama. Budite konstruktivni, brzi i ako se upustite u pokretanje svoje internet prodavnice, morate odraditi najpre vrhunski SEO za sve artikle i stranice, a zatim da vaš e-shop dodatno promovišete putem Social Network-a (Facebook, Twitter, Pinterest ... i dr).

Još uvek imate dodatno pitanje.

  Pratite broj poseta
  na vašem sajtu

  Za nas je dizajn svet mašte bez limita.

  [email protected]
  +381 66 539 0641