Usluge

Nudimo Vam širok spektar usluga!

WEB DIZAJN

U današnje vreme gotovo je nezamislivo da posedujete firmu a da ona nije prisutna i na internetu. Fokusirani smo na izradu web sajtova koji su kvalitetno dizajnirani i osmišljeni. Akcenat stavljamo na brzinu i prilagodljivost web sajta svim ekranima, što garantuje da će posetilac dobiti najbolji mogući doživljaj, bez obzira koji uređaj koristi. Dobar web sajt nije samo u lepimom izgledu, na svakom još treba konstantno da se radi, da bi Vam bio koristan.

INTERNET MARKETING

Internet marketing ili internet oglašavanje je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta. Google oglašavanje je isto značajan način dolaženja do klijenata, gde će znatno pomoći kombinacija kreiranja blogova i lending stranica kako bi se saobraćaj usmerio na vaš sajt ili prodavnicu.

GRAFIČKI DIZAJN

Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija Vaše firme! Dizajniramo materijal za štampu koji ističe karakter vašeg brenda: oglase, banere, bilborde, nalepnice, vizit karte, brošure, flajere i izradu logo-a. Nudimo originalno idejno rešenje koje doprinosi poboljšanju Vašeg poslovanja.Građenje identiteta počinje stvaranjem jedinstvenog, vanvremenskog logotipa, koji je lak za pamćenje i budi emocije. Određujemo boje, slogove, grafiku za društvene medije za prepoznavanje brenda.

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija je proces povećanja vidljivosti web sajta na organskim ili besplatnim rezultatima pretrage. Planiranje ključnih reči za SEO (search engine optimization) pozicioniranje kako bi vaš sajt bio u samom vrhu prilikom pretrage korisnika.

ONLINE PRODAVNICE

Mnogi su u početku bili skeptični prema kupovini proizvoda i usluga Online, ali danas su online prodavnice u velikom porastu. Jedinstveni dizajn prodavnice omogući će izdvajanje od konkurencije po izgledu, jednostavnosti korišćenja te brzo i jednostavno obavljanje kupovine preko interneta.

Digitalni Marketing

Saznajte kako digitalnim marketingom možete povećati vidljivost vašeg brenda, kako na društvenim mrežama i pretraživačima, pa tako i u ofline svetu. Društvene mreže su postale naša svakodnevnica. Sa povećanjem korisnika mobilnog interneta, broj korisnika i vreme koje provode na društvenim mrežama se drastično povećalo. Dobrom strategijom i sadržajem osvojite društvene mreže i povećate vašu prodaju!

Web sajt

Dobićete tačno ono što ste želeli.

Kreativne ideje

Svaki naš projekat je poseban i rađen sa puno ljubavi.
Kontakt

KLIJENTI O NAMA

Oni su nam najbolja preporuka! 
Jasmina Gavrilović
Hvala Vam puno na Vašoj podršci i svemu što ste uradili za mene i moju firmu!
Irena Marinković
Nadam se da ćemo sarađivati još dugo godina. Sve što mogu reći je da ste najbolji!
Mirjana Prljević
Sve što sam zamislila to sam i dobila, pa čak i više! Hvala Vam na pomoći da postanemo to što jesmo!

Naši partneri

Budite i Vi jedan od njih!
Image
Image
Image
Image
Image