Tragač

Priča o Tragaču

Promovišite svoju firmu, proizvod ili uslugu na Tragaču. Umesto što Vi tražite potencijalne klijente, ŠTA AKO ONI NAĐU VAS? 

Predstavljamo Vam online platformu – TRAGAČ
Vašu desnu ruku za pretraživanje firmi. Veoma jednostavan, podeljen u kategorije i gradove nudi Vam prave informacije i predstavljanje raznih delatnosti prema Vašim potrebama. Možete pretražiti u Vašoj blizini svaku uslugu koja Vam je potrebna preko alatke pretrage i podešavanja radijusa od Vaše lokacije. Preko opcije kontakt možete direktno poslati poruku firmi koju ste izabrali, pozvati na jedan od ponuđenih brojeva ili posetiti internet stranicu.

Takođe, TRAGAČ nudi firmama izuzetno lepu i potpunu prezentaciju svojim klijentima sa mogućnostima bogatog multimedijalnog sadržaja i alatki koje smo napravili.

Portal TRAGAČ sa mesečnim pregledom od preko 500 000 posetilaca je veoma koristan vodič i informator za poslovne aktuelnosti koje svakodnevno ažuriramo. TRAGAČ svojim čitaocima plasira najvažnije novosti koje dobijamo od firmi koje se promovišu na portalu.

Sve poslovne vesti, kao i promotivni sadržaji klijenata koji se oglašavaju na portalu TRAGAČ biće prikazani i na našem Facebook, Instagram, Twitter,Pinterest i Linkedn profilu .

Aktuelnosti na portalu TRAGAČ će tokom godine pregledati više od 5 000 000 posetilaca, što predstavlja garanciju da će promocija vaše firme, proizvoda ili usluge naći put do birane ciljne grupe.

Posetite website klikom na link – Tragač

  • Clients:
    Tragač
  • Category:
    Web Dizajn
  • Date:
    2014

Za nas je dizajn svet mašte bez limita.

[email protected]
+381 66 539 0641