Tesla Square
T²: TESLA SQUARE

je projekat modularnog koncepta. Započinjemo ga istoimenim you-tube serijalom na kanalu T²: TESLA SQUARE. Serijal obuhvata u prvom delu 30 emisija od po 30 minuta, ciljano u domenu povezivanja matice i dijaspore u delu unapređenja preduzetništva. Sve to u odgovoru na pitanja šta je danas liderstvo, upravljanje sa misijom i vizijom, tajne upravljanja širom sveta, kako najbolje uspostaviti B2B i P2P odnos sa našom dijasporom ako imate dobar projekat ili ideju, razvoj novih tržišta u svetu, šta su to digitalni eko-sistem i digitalna transformacija, kakva nam je sektorska međusaradnja i koji su njeni izazovi, šta trebamo menjati u sistemu i na sebi kako bi uspešnije poslovali.
Model emisije je jedna tema, jedan gost u studiji, a drugi na video-linku širom sveta kako bi obogatili razgovor. Tri grupe gostiju serijala su Preduzetnici, Akademski svet, Mladi sa Misijom. Ovakva vrsta emisija ne postoji ni u Srbiji, a ni u regionu.
Nakon uvodnog you-tube serijala, krećemo sa radionicima, seminarima i konferencijama sa ciljem jačanja veza B2B i P2P preduzetnika u Srbiji i Regionu sa našom dijasporom, aktivno prateći dešavanja putem društvenih mreža i putem websita.

Kliknite na link da posetite website – www.teslasquare.com

  • Clients:
    Tesla Square
  • Category:
    Web Dizajn
  • Date:
    2019

Za nas je dizajn svet mašte bez limita.

[email protected]
+381 66 539 0641